Kako dostopni so domači bazeni?

Ali si lahko vsak privošči domači bazen? To vsi vemo, da ne gre tako. Le redki si lahko privoščijo bazen, ker točno vemo, koliko stroškov to prinese za seboj. Dobro moramo premisliti, ali so bazeni doma za nas res dobri in če si jih lahko privoščimo. Včasih so bili bazeni samo javna kopališča, danes pa je tega pri hišah že veliko. Ko se peljete skozi katero mesto, kar poglejte, koliko ljudi ima doma bazene. 

Sam sem dolgo premišljeval, če bi si privoščil domači bazen, pa sem na koncu spoznal, da tega ne potrebuejm. Sem človek, ki ima rad druženje in tako bi doma plaval sam, pri nas so bazeni zelo čisti in moderni, tako raje vsake toliko časa grem na mestni bazen in se naplavam in podružim z znanci. 

Kako dostopni so domači bazeni?

Ko smo s prijatelji sedeli na pijači in je prišla tema na bezene, smo bili različnega mnenja, kajti eden izmed njih je imel bazen doma. Ko je povdaril, da so bazeni doma zelo fajn, sva mu s prijateljem postavila vprašanje: Kolikokrat ta teden si plaval?

Povedal nama je, da ta teden ni plaval prav nič ,ker ni imel časa. No, sva mu rekla, bazeni doma niso v uporabi toliko, da bi se jih splačalo imeti. Ja, bil je užaljen, ker je vedel, da imam prav. Je pa res, da bazeni doma še kako prav pridejo, ko imamo majhne otroke. Kajti to je čas, ko otroci obožujejo vodo in so lahko vsak dan v bazeni pred hišox. Kdaj bi imel domači bazen? Ko bi imel majhne otroke. Takrat sem prepričan, da so bazeni super rešitev za prosti čas in igranje z otroci. 

Če si bazen lahko privoščim, pa je drugo vprašanje. Sam si ga trenutno ne morem. Vem pa, da danes obstja veliko možnosti plačila in tako so stvari alžje dostopne. Zato pa so vse pogostejši tudi bazeni doma, na domačem vrtu.